Nutzung von Bio-Produkten in der Gemeinschaftsverpflegung: Ergebnisse einer Befragung
Usage of organic food in catering: Results of a survey
- Der Berichtsband gibt einen Überblick über ausgewählte Ergebnisse einer Befragung zum Thema Bio-Nutzung in der Gemeinschaftsverpflegung (2009).
Author: | Holger Buxel, Alexandra Balsing |
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URN: | urn:nbn:de:hbz:836-opus-782 |
DOI: | https://doi.org/10.25974/fhms-78 |
Publisher: | FH Münster |
Document Type: | Report |
Language: | German |
Date of Publication (online): | 2009/11/24 |
Year of first Publication: | 2009 |
Provider of the Publication Server: | FH Münster - University of Applied Sciences |
Release Date: | 2009/11/24 |
Tag: | Bio; Buxel; Catering; Gemeinschaftsverpflegung; Lebensmittelwirtschaft; Studie |
GND Keyword: | Bio; Buxel; Catering; Gemeinschaftsverpflegung; Lebensmittelwirtschaft; Studie |
Faculties: | Oecotrophologie · Facility Management (OEF) |
Dewey Decimal Classification: | 3 Sozialwissenschaften / 33 Wirtschaft / 330 Wirtschaft |
Publication list: | Buxel, Holger Henning |
Licence (German): | Einfaches Nutzungsrecht |