Differences and similarities in the processing of organically and non-organically produced (semi)-hard cheese - Analysis based on expert interviews with artisanal cheese dairy staff in the Münsterland region in Germany
Verfasserangaben: | Eva-Maria Hansel, Lisa Borghoff, Carola Strassner |
---|---|
Titel des übergeordneten Werkes (Deutsch): | Book of Abstracts of the Science Forum “From its roots, organic inspires science, and vice versa”. 6th ISOFAR conference at the 20th Organic World Congress 2021 in Rennes, France, September 8-10, 2021 |
Dokumentart: | Beitrag in einer Konferenzveröffentlichung |
Sprache: | Deutsch |
Datum der Veröffentlichung (online): | 14.02.2023 |
Jahr der Erstveröffentlichung: | 2021 |
Betreiber des Publikationsservers: | FH Münster - University of Applied Sciences |
Datum der Freischaltung: | 15.02.2023 |
Erste Seite: | 66 |
Fachbereiche: | Sozialwesen (SW) |
Publikationsliste: | Borghoff, Lisa Marie |
Lizenz (Deutsch): | Bibliographische Daten |