Nachhaltiges Speisenangebot in der Außer-Haus-Gastronomie - bestehende Hemmnisse und mögliche Pfadabhängigkeiten
MetadatenAuthor: | Fara Steinmeier |
---|
ISBN: | 978-3-96238-063-2 |
---|
Parent Title (German): | Nachhaltig außer Haus essen. Von der Idee bis auf den Teller / Hrsg. Petra Teitscheid, Nina Langen, Melanie Speck, Holger Rohn |
---|
Publisher: | oekom |
---|
Place of publication: | München |
---|
Document Type: | Part of a Book |
---|
Language: | German |
---|
Date of Publication (online): | 2022/01/28 |
---|
Year of first Publication: | 2018 |
---|
Provider of the Publication Server: | FH Münster - University of Applied Sciences |
---|
Release Date: | 2022/01/31 |
---|
First Page: | 39 |
---|
Last Page: | 49 |
---|
Faculties: | iSuN Institut für Nachhaltige Ernährung |
---|
Publication list: | Steinmeier, Fara |
---|
Licence (German): | Bibliographische Daten |
---|