TY - CHAP A1 - EL, Vobis A1 - Haschmann, L A1 - Strassner, C T1 - Was versteckt sich in den Brotboxen von Grundschülern? T2 - DGE e.V. Proceedings of the German Nutrition Society - Abstractband zum 52. Wissenschaftlichen Kongress Y1 - 2015 SN - 978-3-88749-251-9 CY - Bonn ER - TY - CHAP A1 - Bauer, Karolin A1 - Brinkmann, Anna A1 - Menski, Ute A1 - Gerhold, Lars A1 - Gardemann, Joachim T1 - Vergleichende Vulnerabilitätsbetrachtung der Lebensmittelversorgung in OECD-Ländern im Falle von Großschadensereignissen T2 - Lars Gerhold, Helga Jäckel, Jochen Schiller, Saskia Steiger (Hrsg.): Ergebnisse interdisziplinärer Risiko- und Sicherheitsforschung; eine Zwischenbilanz des Forschungsforum Öffentliche Sicherheit Y1 - 2015 SN - 978-3-944675-32-9 SP - 143 EP - 147 PB - Freie Universität Berlin CY - Berlin ET - 1 ER - TY - CHAP A1 - Kahl, J A1 - Strassner, C A1 - Paoletti, F A1 - Bügel, S A1 - Lairon, D T1 - The organic food system as a framework for a global, sustainable and healthy diet, taking into account regional and cultural adaptations (Organic Diet PROJECT, ODP). T2 - Heiner Boeing, Helmut Oberritter, Hannelore Daniel (Hrsg.): 12th European Nutrition Conference (FENS) Berlin, Germany, October 20-23, 2015 Abstracts. Y1 - 2015 SN - 978–3–318–05 U6 - http://dx.doi.org/10.1159/000440895 PB - Karger CY - Basel ER - TY - CHAP A1 - Strassner, C A1 - Kahl, J A1 - Paoletti, F T1 - Putting it all together: how can organic support sustainable diets and translate it into practice? T2 - A. Meybeck, S. Redfern, F. Paoletti, & C. Strassner (Hrsg.): Proceedings of the International Workshop - Assessing sustainable diets within the sustainability of food systems. Mediterranean diet, orga Y1 - 2015 SN - 978-92-5-108825-8 SP - 199 EP - 206 PB - FAO CY - Rome ER - TY - CHAP A1 - BERNHOLD, T. T1 - Plädoyer für ein Strategisches Facility Management T2 - HOSSENFELDER, J.; LÜNENDONK, T. (Hrsg.); Lünendonk Handbuch Facility Management: 65 führende Partner für Ihr Unternehmen Y1 - 2015 SN - 978-3-648-07306-3 SP - 113 EP - 123 PB - Haufe CY - Freiburg ER - TY - CHAP A1 - Stephan, A. A1 - Kolfhaus, Petra T1 - Neues Dachlabel für nachhaltig erzeugte Lebensmittel T2 - Christian Bala und Wolfgang Schuldzinski (Hrsg.): Beiträge zur Verbraucherforschung Band 3, Der verantwortungsvolle Verbraucher Y1 - 2015 SN - 978-3-86336-907-1 U6 - http://dx.doi.org/10.15501/978-3-86336-907-1 SP - 87 EP - 108 CY - Düsseldorf ER - TY - CHAP A1 - Strassner, C T1 - Nachhaltigkeit: Verantwortung, die Nutzen schafft T2 - Margit Bölts, Marcus Seidl, Ulrich Fladung (Hrsg.): Modernes Verpflegungsmanagement. Best Practices für Individual-, Gemeinschafts- und Systemgastronomie Y1 - 2015 SN - 978-3-87515-302-6 SP - 432 EP - 455 PB - Matthaes Verlag GmbH CY - Stuttgart ER - TY - CHAP A1 - BERNHOLD, T. A1 - KOERS, J. A1 - PLATNER, V. T1 - Integrale Dokumentation - Aktuelle Ergebnisse aus der empirischen Forschung T2 - BERNHOLD, T.; MAY, M.; MEHLIS, J.; Handbuch Facility Management: Grundlagen, Arbeitsfelder, Wissensmanagement: 47. Ergänzungslieferung Y1 - 2015 SP - 1 EP - 32 PB - ecomed SICHERHEIT CY - Heidelberg, München, Landsberg, Frechen, Hamburg ER - TY - CHAP A1 - Lattuch, F. A1 - Seifert, A. T1 - Insights from change management consulting: Linking the hard and soft side of change with heuristics T2 - Albach, H., Meffert, H., Pinkwart, A., Reichwald, R., Management of permanent change Y1 - 2015 SN - 978-3-658-05013-9 PB - Springer ER - TY - CHAP A1 - Tigges, C A1 - Englert, Heike T1 - Impact of a Lifestyle Coaching Intervention on Nutritional Behavior and Physical Behavior Change in Prevention of Type 2 Diabetes and Importance of Social-Cognitive Variables T2 - Health Care: Current Reviews Y1 - 2015 SN - 2375-4273 U6 - http://dx.doi.org/10.4172/2375-4273.C1.008 PB - HCCR (open access journal) CY - New Delhi, India ET - 3 ER -