TY - CHAP A1 - Wilp, Thomas A1 - Gardemann, Joachim T1 - Public Health in Krisengebieten - Ethik in den Gesundheitswissenschaften T2 - Peter Schröder-Bäck, Joseph Kuhn (Hrsg.) Ethik in den Gesundheitswissenschaften - Eine Einführung Y1 - 2016 SN - 978-3-7799-1577-5 SP - 344 EP - 357 PB - Beltz Juventa CY - Weinheim ET - 1 ER - TY - CHAP A1 - Brinkmann, Anna A1 - Gardemann, Joachim A1 - Stengel, Eva A1 - Bauer, Karolin T1 - Ernährungsnotfallvorsorge - Staatliche Strukturen und Tendenzen T2 - Ute Menski (Hrsg.) Neue Strategien der Ernährungsnotfallvorsorge Ergebnisse aus dem Forschungsverbund NeuENV Forschungsforum Öffentliche Sicherheit Schriftenreihe Sicherheit Nr. 18 Y1 - 2016 SN - 978-3-944675-36-7 SP - 43 EP - 82 PB - Forschungsforum Öffentliche Sicherheit CY - Berlin ET - 1 ER - TY - CHAP A1 - Wilp, Thomas A1 - Gardemann, Joachim T1 - Public Health in Krisengebieten T2 - Peter Schröder-Bäck, Joseph Kuhn Ethik in den Gesundheitswissenschaften Y1 - 2016 SN - 978-3-7799-1577-5 SP - 344 EP - 357 PB - Beltz-Juventa CY - Weinheim ET - 1 ER - TY - CHAP A1 - BERNHOLD, T. T1 - Integrierte Vergaben im FM - Status quo, Potenziale und Perspektiven T2 - BERNHOLD, T.; MAY, M.; MEHLIS, J.; Handbuch Facility Management: Grundlagen, Arbeitsfelder, Wissensmanagement Y1 - 2016 PB - ecomed SICHERHEIT CY - Heidelberg, München, Landsberg, Frechen, Hamburg ET - 51. Ergänzungsliefer ER - TY - CHAP A1 - BERNHOLD, T. T1 - Integrale Dokumentation T2 - FRANKFURT BUSINESS MEDIA GmbH, Der F.A.Z.-Fachverlag; Jahrbuch Facility Management: Mehr Unternehmenserfolg durch Facility Services Y1 - 2016 SN - 978-3-945999-20-2 SP - S. 72 EP - 77 PB - FRANKFURT BUSINESS MEDIA GmbH, Der F.A.Z.-Fachverlag CY - Friedberg ER - TY - CHAP A1 - Gardemann, Joachim T1 - Wir brauchen die ganz normalen Berufe T2 - Verband Deutsch-Syrischer Hilfsvereine: Best Practices Leitfaden zur praktischen Syrienhilfe Y1 - 2016 PB - verband-dsh CY - Berlin ET - 1 ER - TY - CHAP A1 - Speck, Melanie A1 - Rohn, Holger A1 - Teitscheid, Petra A1 - Langen, Nina T1 - Assessing sustainable limits for meals – first results from the project NAH_Gast: Developing, Testing and Dissemination of concepts for sustainable production and consumption in the food service sector T2 - Conference: Global Cleaner Production & Sustainable Consumption Conference Accelerating the Transition to Equitable Post Fossil-Carbon Societies, At Sitges, Spain Y1 - 2016 ER - TY - CHAP A1 - Speck, Melanie A1 - Rohn, Holger A1 - Engelmann, Tobias A1 - Teitscheid, Petra A1 - Langen, Nina T1 - Indicator-based assessment for meals. T2 - Proceedings of the 20th Conference of the Environmental and Sustainability Management Accounting Network (EMAN Y1 - 2016 CY - Lüneburg ER - TY - CHAP A1 - Bügel, S A1 - Hertwig, J A1 - Kahl, J A1 - Lairon, D A1 - Paoletti, F A1 - Strassner, C T1 - The new Nordic diet as a prototype for regional sustainable diets. T2 - Alexandre Meybeck & Susanne redfern: Sustainable value chains for sustainable food systems – A workshop of the FAO/UNEP Programme on Sustainable Food Systems Y1 - 2016 SP - 109 EP - 116 PB - FAO CY - Rom ET - 1. ER - TY - CHAP A1 - Strassner, C A1 - Bügel, S. A1 - Hertwig, G. A1 - Kahl, J. A1 - Nuutila, J. A1 - Paoletti, F. T1 - The role of sustainable HORECA for sustainable lifestyles – identification of challenges and future work. T2 - Alexandre Meybeck & Susanne Redfern: Sustainable value chains for sustainable food systems – A workshop of the FAO/UNEP Programme on Sustainable Food Systems Y1 - 2016 SP - 245 EP - 262 PB - FAO CY - Rom ET - 1. ER -