TY - GEN A1 - Strassner, C T1 - Überflussgesellschaft seit 40 Jahren - wie lange noch? [Kurzfassung] 3. Nordrhein-Westfälischer Tierärztetag 2008 mit Fortbildungsveranstaltung des Veranstalters Tierärztekammern Westfalen-Lippe und Nordrhein, Dortmund, 30.08.2008 Y1 - 2008 ER - TY - GEN A1 - Strassner, C A1 - Kristensen, NH. A1 - Roos, G. A1 - Nölting, B. A1 - Birkeland, L. A1 - Spigarolo, R. T1 - Workshop on Organic Public Catering. Veranstaltung: 16th IFOAM Organic World Congress der International Federation of Organic Agriculture Movements, Modena (IFOAM), Italien, 19.06.2008 Y1 - 2008 ER - TY - JOUR A1 - BERNHOLD, T. A1 - BÖLTER, G. A1 - BÜTTNER, B. A1 - HERMANN, T. A1 - MAY, M. A1 - RIEMENSCHNEIDER, F. T1 - Wissenschaftliches Modell zur FM-Einführung JF - Facility Manager; Ausgabe Juli/August Y1 - 2008 ER - TY - GEN A1 - BERNHOLD, T. T1 - Wege und Verfahrensschritte zur Umsetzung eines zentralisierten kommunalen Gebäudemanagements, vhw Seminar Kommunales Gebäudemanagement: Grundlagen - Aufbau- und Ablauforganisation - Kostenrechnung und Mieten, Essen. Y1 - 2008 ER - TY - GEN A1 - Strassner, C A1 - Løes, A- K. A1 - Birkeland, L. A1 - Kristensen, N. H. T1 - Vortrag: New Models for School Meals. School Food Provision Systems in Germany. Veranstaltung: Workshop on Organic School Food Provision im Rahmen des Kongressprogramms der Fachmesse BioFach Nürnberg, 23.02.2008 Y1 - 2008 ER - TY - GEN A1 - Strassner, C T1 - Vortrag: Bio für die Umwelt?! Diskussionsrunde "Chancen und Risiken von Bio-Produkten". Veranstaltung: Seminar "O Bio Mio" der Stiftung der Deutschen Wirtschaft, Münster, 16.-17.05.2008. Y1 - 2008 ER - TY - GEN A1 - Strassner, C T1 - Vortrag: "Gesunde" Lebensmittel? Diskussionsrunde: "Gesunde" Lebensmittel-Kennzeichnung - Legale Täuschung? Veranstaltung: 11. Münster'sches Lebensmittelrechts-Kolloquium (MLK) der MLK Initiative, mehrere Mitglieder u.a. Stadt Münster Lebensmittelüberwachung. Y1 - 2008 ER - TY - GEN A1 - Strassner, C T1 - Trends in Sustainable Catering. Veranstaltung: Health and Sustainability on the same plate ein Healthcat Seminar des Network for Nordic excellence in sustainable and healthy catering, University of Helsinki, Ruralia Institute, Helsinki, Finnland, 12.02.2008 Y1 - 2008 ER - TY - JOUR A1 - Tukker, Arnold A1 - Cohen, Maurie A1 - de Zoysa, Uchita A1 - Hertwich, Edgar A1 - Hofstetter, Patrick A1 - Inaba, Atsushi A1 - Lorek, Sylvia A1 - Sto, Eivind T1 - The Oslo Declaration on Sustainable Consumption JF - Journal of Industrial Policy N2 - Actual initiatives to cultivate more sustainable modes of consumption have not materialized and there are indications that an implementation gap is becoming manifest. Research must begin to systemically integrate initiatives to promote improvements in quality of life, to distinguish long-term structural consumption trends, and to identify the social mechanisms and cultural aspects of consumer behavior and household decision making. Y1 - 2008 U6 - http://nbn-resolving.de/urn/resolver.pl?urn:nbn:de:hbz:836-opus-106389 VL - 10 IS - 1-2 SP - 9 EP - 14 ER - TY - GEN A1 - Strassner, C T1 - Regionale Ernährungskonzepte für die Zukunft. Veranstaltung: Hoffest zum Erntedank des CSA-Praxispartners Gärtnerhof Entrup, Altenberge, 21.09.2008 Y1 - 2008 ER - TY - CHAP A1 - Gardemann, Joachim T1 - Refugees and Internally Displaced People T2 - Kirch W (Hrsg.) Encyclopedia of Public Health, 1238-1240. Springer, New York Y1 - 2008 SN - 978-1-4020-5614-7 SP - 1238 EP - 1240 PB - Springer CY - New York ER - TY - GEN A1 - Strassner, C T1 - Qualität ökologischer Lebensmittel entlang der Wertschöpfungskette - Handel/Gastronomie Modul BP 106 Qualität ökologischer Lebensmittel entlang der Produktkette der Justus-Liebig-Universität in Giessen, Giessen, 26.05.2008 Y1 - 2008 ER - TY - BOOK A1 - Sann, Uli A1 - Krämer, Michael T1 - Psychologie für die Praxis. Beispiele aus Forschung und innovativer Anwendung Y1 - 2008 SN - 978-3-89959-7 PB - Der Andere Verlag CY - Tönning ET - 1. Aufl. ER - TY - JOUR A1 - Müller-Nordhorn, J. A1 - Englert, Heike A1 - Wegscheider, K. A1 - Berger, H. A1 - Sonntag, F. A1 - Völler, H. A1 - Meyer-Sabellek, W. A1 - Reinhold, T. A1 - Windler, E. A1 - Katus, HA. A1 - Willich, SN. T1 - Productivity loss as a major component of disease-related costs in patients with hypercholesterolemia in Germany JF - Clin Res Cardiol Y1 - 2008 SN - 1861-0692 VL - 97 SP - 152-9 EP - - ER - TY - GEN ED - Strassner, C T1 - Proceedings of the session OOOH!-Community 5th Open meeting of the International Organic Out Of Home Community. Proceedings zu: Organic Out of Home session held at the BioFach Congress 2008, Nuremberg, February 23, 2008, 39 S. Y1 - 2008 ER - TY - GEN A1 - Strassner, C T1 - Possibilities for local and organic products in public catering - Cases in Europe. Veranstaltung: Local Food Seminar / Lähiruokaviikot 2008, Finnish Parliament, Helsinki, Finnland, 30.09.2008 Y1 - 2008 ER - TY - GEN A1 - Gardemann, Joachim T1 - Paediatrics in Emergencies. Huashan Hospital of Fudan University, Shanghai and Chinese-German Mobile Hospital Dujiangyen, Sichuan, China, 05.06.2008 Y1 - 2008 ER - TY - GEN A1 - Teitscheid, Petra T1 - Organisationsgestaltung - ein Thema für das Schul-Bistro, Vortrag im Rahmen der Veranstaltung Schulverpflegung im WABE Zentrum an der FH Osnabrück, 24.09.08 Y1 - 2008 ER - TY - BOOK A1 - BERNHOLD, T. T1 - Organisation der kommunalen Gebäudewirtschaft - Wege und Möglichkeiten der Optimierung, NW StGB-Arbeitsgemeinschaft Y1 - 2008 CY - Salzkotten ER - TY - GEN A1 - Strassner, C T1 - Organic Food: Going Beyond Personal Health Veranstaltung: Organic Food in Catering. Putting Health and Sustainability on the Plate des BVV Veletrhy Brno, Green Marketing u.a., Brno, Czech Republic, 05.03.2008 Y1 - 2008 ER -