TY - JOUR A1 - Strassner, C T1 - Bioverarbeiter sollten Vorbild sein. [Kommentar] JF - Ökologie & Landbau Y1 - 2016 VL - 177 IS - 01 SP - 20 EP - 21 ER - TY - GEN A1 - Strassner, C T1 - Essen & Trinken heute und in Zukunft. Aktuelle Trendstudien und ihre Bedeutung für die Außer-Haus-Verpflegung. Im Rahmen des Netzwerktreffen der BioMacher NRW: Wir machen Bio in der Außer-Haus-Verpflegung, Wuppertal, 29.01.2016 Y1 - 2016 ER - TY - GEN A1 - Strassner, C T1 - Towards A Common Food Policy for the European Union: A three-­‐year participatory process of Deliberation, Research and Citizen Engagement Policy Lab 2: ‘The Food Environment in the EU’ Brussels, Belgium, 07.12.2016 Y1 - 2016 ER - TY - GEN A1 - Strassner, C T1 - Vortrag: Schulverpflegung nachhaltig gedacht. Veranstaltung: Nix kommt weg! – Nachhaltige Schulverpflegung unter der Lupe. 6. Jahrestagung zu den Tagen der Schulverpflegung in NRW. Düsseldorf, 24.10.2016 Y1 - 2016 ER - TY - GEN A1 - Strassner, C T1 - (Vortrag:) Towards sustainable diet: The role of horeca (hotels, restaurants, catering). (Veranstaltung:) Organic Food Day, Helsinki, Finland, 06.10.2016 Y1 - 2016 ER - TY - GEN A1 - Strassner, C T1 - (Vortrag:) The role of organic horeca (hotels, restaurants, catering) in an Organic Food System. Where are we now and where can we go? (Veranstaltung:) The 1st IFOAM Asia Organic Congress Together with The 1st Goesan Organic Festival, Goesan County, Chungbuk Province, Republic of Korea, 29.09-02.10.2016 Y1 - 2016 ER - TY - GEN A1 - Strassner, C T1 - (Vortrag:) Vegane Ernährung = Nachhaltige Ernährung? Eine Betrachtung von der Primärproduktion zur Esskultur. (Veranstaltung:) 23. Ernährungsfachtagung der DGE-BW e.V.: Vegane Ernährung. Universität Hohenheim, 22.09.2016 Y1 - 2016 ER - TY - GEN A1 - Strassner, C T1 - Developing best practice networks of health in organic agricultural systems. International and interdisciplinary workshop. Leibniz Centre for Agricultural Landscape Research (ZALF), Müncheberg, Germany, 19-20.09.2016 Y1 - 2016 ER - TY - GEN A1 - Strassner, C T1 - (Vortrag:) The role of sustainable horeca for sustainable lifestyles. Identification of challenges and future work. (Veranstaltung:) World Nutrition Cape Town 2016 Knowledge Policy Action. 2nd WPHNA Congress, 30.08-02.09.2016, UWC – University of the Western Cape, Cape Town, South Africa (Organisation & Moderation Fachworkshop:) Linking healthy consumption patterns and sustainable production: Can we take the organic food system as a model for sustainable food systems? 31.08.2016 Y1 - 2016 ER - TY - GEN A1 - Stein, M A1 - Risku-Norja, H A1 - Strassner, C T1 - (Moderation und Organisation Fachkongress:) Session 5.9 Public Food Procurement Policies: Local and Organic Food in Public Catering Systems. (Veranstaltung:) Social and technological transformation of farming systems: Diverging and converging pathways. 12th European IFSA Symposium, 12-15.07.2016, Harper Adams University, UK Y1 - 2016 ER -